Client
GRAVITY PARK

Gravity Park este cel mai mare complex de sporturi extreme din Romania. Incepand din 2008, anul deschiderii oficiale, Gravity Park a fost gazda a peste 20 de competitii locale, nationale si internationale dedicate pasionatilor de sporturi extreme. S-a dorit:

  • realizarea unui website modern, adaptat cerintelor actuale in materie de webdesign,
  • intretinerea acestuia (adaugare de continut, SEO etc.)
  • crearea si adaugarea continutului (realizarea de fotografii la locatie, crearea si traducerea in limba engleza a tuturor textelor)
  • continut bilingv (romana/ engleza)
  • realizarea unei structuri simple; website usor de navigat
  • realizarea unui blog
Website
Proiect
WEBSITE DE PREZENTARE

Pentru a respecta cerintele actuale in materie de webdesign, principala caracteristica a acestui site este web design-ul responsive. Acesta presupune ca site-ul sa se vada corect si sa fie usor navigabil, mulandu-si continutul si design-ul pe orice tip de device (desktop, laptop, tableta, smartphone) pana la rezolutia specifica unui iPhone 4. Pentru a reduce timpul de incarcare al site-ului, design-ul ales este unul minimalist, iar imaginile au fost optimizate.

Din punct de vedere al comunicarii cu utilizatorul, textele au fost realizate astfel incat sa nu oboseasca, sa fie citite cu usurinta, iar informatiile sa fie usor de gasit; exprimarea aleasa este una relaxata, avand in vedere publicul tinta principal, tinerii. Blogul a fost realizat pe aceleasi principii de web design, dar s-a ales o reprezentare grafica diferita.

Dupa ce a fost finalizat, site-ul a fost urcat pe server, realizandu-se setarile necesare si au fost create adresele de e-mail. Timpul total de executie al site-ului www.gravitypark.ro a fost de 2 luni (in afara de partea de SEO, care este un proces continuu).

Tehnologie
DEPRINDERI FOLOSITE
Responsive web design
HTML
Management de proiect
Fotografie
CSS
Optimizare
Javascript
Copywriting si traducere
SEO