Client
GRAVITY PARK

Gravity Park este cel mai mare complex de sporturi extreme din Romania. Incepand din 2008, anul deschiderii oficiale, Gravity Park a fost gazda a peste 20 de competitii locale, nationale si internationale dedicate pasionatilor de sporturi extreme.

Gravity Summer Jam este cel mai important eveniment national organizat in ultimii ani in complexul sportiv Gravity Park. Anul 2015 a marcat a patra editie a evenimentului care a incorporat competitii de skate, bike, role, trotinete, alpinism, fotografie, kendama si o demonstratie de graffiti; GSJ 2015 a avut un numar record de 133 de participanti atat din Romania, cat si din strainatate.

Website: www.gravitypark.ro

Film eveniment: Film GSJ 2015

Proiect
ORGANIZARE EVENIMENT SI DESIGN GRAFIC
  • GSJ 2012 – am creat identitatea vizuala „Gravity Summer Jam” si materialele pentru print si mediul online (tricouri, afise, flyere, diplome, stickere, imagini specifice social media etc.)
  • GSJ 2013 – am organizat evenimentul „Gravity Summer Jam”, ocupandu-ne de: materialele pentru print si mediul online, promovare ATL si BTL, comunicarea cu presa, fotografie, filmare, organizarea competitiilor si relatia cu sponsorii.
  • GSJ 2014 – am organizat evenimentul „Gravity Summer Jam”, ocupandu-ne de: rebranding-ul evenimentului, materialele pentru print si mediul online, promovare ATL si BTL, comunicarea cu presa, fotografie, filmare, organizarea competitiilor si relatia cu sponsorii.
  • GSJ 2015 – am organizat evenimentul „Gravity Summer Jam”, ocupandu-ne de: materialele pentru print si mediul online, promovare ATL si BTL, comunicarea cu presa, fotografie, filmare, organizarea competitiilor si relatia cu sponsorii.
Tehnologie
DEPRINDERI FOLOSITE
Management de proiect
PR
Design grafic
Identitate vizuala
Rebranding
Promovare ATL si BTL
Social media
Fotografie si videografie