afise postere cu extraterestrii pentru evenimentul Gravity Invaders
Client
GRAVITY PARK

Gravity Park este cel mai mare complex de sporturi extreme din Romania. Incepand din 2008, anul deschiderii oficiale, Gravity Park a fost gazda a peste 20 de competitii locale, nationale si internationale dedicate pasionatilor de sporturi extreme.

Gravity Invaders este unul dintre cele mai importante evenimente de skate si bike din Romania care a avut loc in Gravity Park din Constanta. In anul 2015 a avut loc a doua editie a acestei competitii in colaborare cu Monster Energy.

Website: www.gravitypark.ro

Film eveniment: Film Gravity Invaders 2015

Proiect
ORGANIZARE EVENIMENT
  • Gravity Invaders 2014 – am organizat evenimentul „Gravity Invaders – editia I”, ocupandu-ne de: pregatirea materialelor pentru print si mediul online, promovare ATL si BTL, comunicarea cu presa, fotografie, filmare, organizarea competitiilor si relatia cu sponsorii.
  • Gravity Invaders 2015 – am organizat evenimentul „Gravity Invaders – editia II”, ocupandu-ne de: pregatirea materialelor pentru mediul online, promovare ATL si BTL, comunicarea cu presa, fotografie, filmare, organizarea competitiilor si relatia cu sponsorii.
Tehnologie
DEPRINDERI FOLOSITE
Management de proiect
PR
Promovare ATL si BTL
Social media
Fotografie si videografie