Client
euRobotics AISBL

euRobotics AISBL (Association Internationale Sans But Lucratif) este o asociatie internationala non-profit a tuturor celor care activeaza in tarile europene in domeniul roboticii.

Una din misiunile principale ale asociatiei este colaborarea cu Comisia Europeana (CE) pentru a dezvolta si implementa o strategie si un model pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si inovatie in robotica, in vederea lansarii urmatorului program-cadru, Horizon 2020. In acest context a fost creat euRobotics AISBL pentru a face legatura dintre mediul privat (reprezentat de SPARC) si mediul public (reprezentat de Uniunea Europeana).

Website: www.eu-robotics.net

Proiect
DESIGN GRAFIC

La sfarsitul anului 2015 am avut oportunitatea de a colabora pe partea de design grafic cu euRobotics AISBL. Tinand cont de standardele actuale de design, de brandbook-ul euRobotics, dar si de tematica evenimentelor, am creat o serie de machete grafice:

  • Evenimentul „Brokerage Day 2015” – realizarea conceptelor grafice pentru poster si ecusoanele pentru participanti
  • Evenimentul „euRobotics Week 2015” – realizarea conceptelor grafice pentru cele doua postere ale evenimentului (unul adresat tinerilor si unul adresat adultilor) si pentru banner-ul online
  • Evenimentul „euRobotics Forum 2016” – realizarea conceptului grafic pentru brosura adresata sponsorilor si expozantilor
Tehnologie
DEPRINDERI FOLOSITE
Design grafic
Cromatica
DTP