loc de joaca pentru copii pereti desenati cu dungi multicolore
Proiect
OUTDOOR DESIGN

Conceptul grafic al peretelui din locul de joaca pentru copii „Tara Piticilor” de pe Aleea Nalbei din Constanta a fost realizat astfel incat sa fie in tema cu locatia; in procesul de consultanta s-a realizat o simulare cromatica pe mai multe fotografii ale locatiei.

Designul minimalist combinat cu nuate de culori puternice, aprinse are rolul de a atrage atentia trecatorilor si de a crea o atmosfera specifica copilariei. Pentru peretii terenului de fotbal s-au folosit nuante mai reci pentru a nu distrage atentia jucatorilor; cercurile concentrice alb-negru au rolul de tinte.

Executia lucrarii a fost realizata cu materiale de cea mai buna calitate cu o rezistenta foarte buna la intemperii. Anul lucrarii: 2013

Tehnologie
DEPRINDERI FOLOSITE
Design grafic
Cromatica
Consultanta
Pregarire suprafete
Vopsire suprafete
pereti verzi galbeni la loc de joaca pentru copiiperete cu dungi colorate si cap de robot alb negru la loc de joaca cu nisip
pereti galben verde loc de joaca copiiperete pictat cu dungi verzi si albastre si cercuri concentrice tinte