Fotografia de nunta este un domeniu destul de controversat in Romania. De ce spunem asta? Pentru ca aceasta este tratata de majoritatea doar ca un business; putini sunt aceia care isi amintesc de latura umana, de semnificatia nuntii si, nu in ultimul rand, de importanta personalitatii mirelui si a miresei in procesul creativ.

Desi fotografia de nunta este in genere o subdiviziune a fotografiei jurnalistice (care pune accentul pe surprinderea momentelor cheie din cadrul unui eveniment, pe claritatea imaginilor si pe crearea unei imagini cat mai aproape de realitate direct din camera foto, fara aplicarea multor corectii in procesul de post-procesare), in prezent, trendul in Romania este, in general, altul. Majoritatea fotografilor prefera sa puna accentul mai mult pe post-procesare, pe editarea fotografiilor, pe transformarea lor in imagini care sunt cat mai departe de realitate si mai putin pe procesul fotografic in sine.

In acest context, noi, Visual Outcasts, facem parte din grupul restrans de fotografi romani care abordeaza fotografia de nunta ca o combinatie intre fotojurnalism si fotografia artistica. Nu suntem impotriva post-procesarii, ci impotriva utilizarii ei excesive. Vrem sa surprindem imagini cat mai aproape de realitate, astfel ca voi, sa va amintiti de cea mai importanta zi din viata voastra asa cum a fost ea, nu ca o realitate artificiala. Latura artistica a fotografiilor noastre reiese din unghiurile creative folosite, din incadrare, din modul in care folosim lumina, din obiectivele si accesoriile folosite.

Asta nu inseamna ca toate fotografiile vor fi la fel. Fiecare cuplu este diferit in felul lui, prin personalitate, prin aspect si experienta de viata. De aceea, consideram ca pentru ca voi sa aveti niste amintiri care sa va reprezinte, trebuie sa ne cunoastem. Experienta foto Visual Outcasts nu incepe la evenimentul vostru, ci din momentul in care ati decis sa ne alegeti ca fotografi. Ne vom intalni, vom discuta, ne vom cunoaste, va vom ajuta sa aveti un eveniment minunat si niste amintiri pe masura.

Experienta noastra in domeniul fotografiei si al creatiei nu se rezuma doar la fotografia de nunta. Desi multi sunt de parere ca axarea pe un singur domeniu inseamna a excela in domeniul respectiv, noi consideram ca pentru a excela intr-un domeniu trebuie sa ai o deschidere cat mai larga, experiente creative cat mai vaste si o dorinta nestavilita de a invata. Despre noi veti afla mai multe detalii in curand, intr-o postare viitoare.

Acestea fiind spuse, va invitam sa intrati pe pagina portofoliului nostru foto. De asemenea, daca aveti intrebari sau vreti sa stabilim o intalnire, nu ezitati sa ne contactati.

Telefon: 0728 870 826; E-mail: hello@visualoutcasts.ro; Urmareste-ne pe Facebook!

Lasă un răspuns

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

goleste formularPost comment